marți, 18 ianuarie 2011

Gogosi cu iaurt

Reteta:
200 g iaurt
150 g faina
1 ou
coaja de lamaie
2 linguri zahar
1 plic praf de copt
un praf de sare
1 zahar vanilat

Mod de preparare :
Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie,dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa.

Se incinge uleiul la foc mediu-mare.
Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins.

Se lasa cateva minute pana se prajesc(se mai rasucesc din cand in cand pe ambele parti pentru a se praji cat mai uniform)colorandu-se usor in maro.

Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde.

Cele mai rapide gogosici,:))...si bune rauuu,:).







5 comentarii:

  1. Estos fritos se ven muy ricos,me recuerda alos fritos de manzana que hacía mamá ,son muy parecidos.Me quedo por tu blog y desearte mucha paz y armonía en el nuevo año,abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine, dar ingrasa... hi, hi... Fur una si o asez linga cafeluta, ca daca-i virtuala nu se prinde de mine, oare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cris,mersic!!!Da,bunee,se duc repede,:))

    Danutza,ia cu incredere ca virtual nu se pune,sigur,:))...te pup dulce!!!

    Rosita Thank you!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. super bune !! poate intri si la mine pe blog :p sunt la inceput http://rizzabucatarul.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere