luni, 24 mai 2010

Legume la gratar


Acum sa pun si o reteta pe care o am de la mama mea scumpa,:))... multumesc mami!!!:)
Duminica am facut un gratar la prietenii nostrii acasa...pe langa coaste de porc am testat o noua reteta ,vegetariana... excelenta,v-o recomand!!!
Ingrediente:
3-4 vinete
3-4 zuchini(sau dovlacei)
3 rosii
2 cepe(mie nu-mi place ceapa coapta deci am sarit-o

Taiem felii mai grosute fiecare leguma si hop cu ele pe gratar.
Apoi facem un sos...de fapt asta e tot secretul :)...

Ingrediente sos:
cateva capatani de usturoi
2 cani ulei de masline
1/2 cana otet balsamic(depinde de fiecare cat de acru prefera)
sare,piper si oregano

Se amesteca bine de tot si dupa ce sunt coapte legumele turnam peste fiecare strat sosul...acoperim cu un capac si lasam pt 30 minute..se servesc atat calde cat si reci cu ce doriti.























6 comentarii:

  1. Ce super sunt pozele!!!! FFF gustos!!!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. wow,cu putin usturoi deasupra sunt mai bune decat orice friptura

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cum eu sant adepta legumelor,apreciez foarte tare aceasta reteta,i-mi place foarte mult modul in care le-ai facut.Sigur am sa incerc si eu,si cum spunea si David sant mai bune decat orice friptura.Arata superb,foarte pofticioase!pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. DELICIOS!AI UN PREMIU LA MINE PE CARE TI-L DARUIESC CU MARE PLACERE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine legumele la gratar. Sunt si sanatoase si gustoase.

    RăspundețiȘtergere
  6. cat usturoi se pune la sos? cateva CAPATANI sau CATEI? Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere