miercuri, 28 decembrie 2011

Rulada cu spanac

Ingrediente:

300 gr spanac
300 gr crema branza
2 linguri unt
3 oua
1 praf copt
4 linguri faina
1 ardei gras rosu

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul (eu am pus congelat,daca aveti proaspat trebuie fiert in prealabil) si galbenusurile.
Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt(dimensiuni tava 32*35).
Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute.Nu trebuie sa se rumeneasca,se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos.
Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.
Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza,apoi se adauga ardeii taiati marunt.Eu am avut de la congelator.
Dupa ce s-a racorit, se intinde iar foaia si se unge cu crema de branza.
Se ruleaza din nou in hartie si se da la rece cel putin o ora.
Dupa ce s-a racit se taie felii cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.




7 comentarii:

  1. Super arata! Imi place tare mult cum ti-a iesit. Eu ma cam feresc de rulade.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cris,mersic mult...sa sti ca e foarte usor de facut,acum am facut si eu prima data ,din aceleasi motive,:))...da am sa mai fac ca e foarte usor si rapid de facut.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte aspectuaoasa rulada cu spanac.
    La multi ani si un 2012 plin de bucurii si impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani,un an nou plin de bucurii!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Micule,te tzuc tzre,mi dor de voi♥♥...La multi ani si tie in 2012 si multe impliniri!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Craita,La multi ani in 2012 si numai succese!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum se toaca mai bine spanacul in blender sau cu cutitul

    RăspundețiȘtergere