marți, 26 mai 2009

Premii,premii...

Am primit doua frumusele premii de la draga mea Alison....careia ii multumesc din suflet ca s-a gandit din nou la mine,:) ...si imi cer scuze ca le-am ridicat asa de tarzior,:))



Hmm,ce Oscar frumos,:))...le ofer si eu tuturor din listuta mea de preferinte ...Felicitari fetelor pt asa frumoase bloguri!!!



7 comentarii:

  1. Mirela,felicitari pt. premii.O zi buna Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Cami,mersi mult de tot si ma bucur ca ai bagat un ochiulet la mine pe blog,:)..eu de fiecare data urmaresc tot ce faci tu bun,:))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai de ridicat un premiu si de la mine!
    Puppp!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa mearga acum pagina sa vezi pozele la mine. Am bagat partea a doua cu poze Canada. Mersi pt premiu ,culmea ce repede ajunge premiul creat de mine inapoi la propietar. Mersi si un sfirsit de saptamina placut. Cami

    RăspundețiȘtergere
  5. Cami,offffffffff...am tot incercat si aseara sa vad de ce nu pot deschide paginile,de ce nu vad nimic...si nu am reusit,:((....cred ca e din cauza ca folosesc explorer-ul...am sa vad ce sa fac...te pup dulce!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubito si eu nu mai folosesc explorer am instalat Mozila Firefox ca aveam si eu probleme si la mine si la alte bloguri cu mai multe poze. Merge super

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumosssss eu sınt ın straınetate am sa pun şin amea site www.seslievin.com

    RăspundețiȘtergere