- 2 oua
- 125 gr. unt
- 125 gr. zahar
- 125 gr. faina
- 125 gr. stafide
- trei linguri de rom
Se pun stafidele la inmuiat in 3 linguri de rom 30 minute. Se freaca untul cu zaharul, se adauga ouale, pe rand, apoi faina si la final stafidele+rom . Se pun in tava cu lingura lasande-se loc intre ele, deoarece vor creste putintel. Se coc la foc potrivit, se scot cand se rumenesc putin. Sunt moi la inceput,dar dupa ce se racesc sunt minunate.
Si baietelul meu Robert le iubeste tare,a papat deja vreo 4,nici nu-mi vine sa cred,:))
Am pastrat cateva si pentru voi sa le incercati,sigur o sa va placa!!!:)
Bravo Robert, sa papi toate dulciurile pe care le face mami, poate asa invata si Isabella sa manince cite ceva dulce.
RăspundețiȘtergereServesc si eu un fursec, pina nu dispar din farfurie... Yamiii... bune...
Danutza,ti-au placut?:)...chiar ca au disparut din farfurie,nici nu ma gandeam ca o sa le placa asa de mult,:)...si sa sti ca abia acum a inceput si Robert sa pape ce fac eu dulce,pana acum nici nu se atingea..vine odata cu varsta cred,:)
RăspundețiȘtergereTe pup dulce si pe Isa!
Stafide si rom... imi ploua in gura deja. Robert , da-mi te rog si mie un fursec. :-).
RăspundețiȘtergereVa pup
Miki un pupic dulce,:))...si te astept la fursec!!!:))
RăspundețiȘtergeredaca spui ca nu te omori dupa fursecuri, trebuie sa incerci chocolate chip cookies!
RăspundețiȘtergereMazilique,esti draguta,dar alea chiar nu-mi plac deloc...am gustat,dar nu sunt pentru mine,:)...ce ma mai incanta in afara de aceste fursecuri sunt ceva cu nuca,gen,cornulete...sclifosita mare,ce mai,:)),asa imi zice mama de mica!!
RăspundețiȘtergereTe pup!