Blat:
4 albusuri
300 gr zahar
250 gr nuca cocos
Crema ciocolata:
2 linguri cacao
2 linguri zahar
1 lingura ness cafe
100 gr ciocolata
100 ml smantana de frisca
Crema vanilie:
1 cutie smantana de frisca (400 ml)
1 plic praf instant de vanilie
Blatul:
Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul pana rezulta o spuma tare si lucioasa,apoi se pune nuca de cocos si se amesteca cu o paleta.Punem compozitia la copt,la 160 C pana se aureste deasupra.
Pentru crema de ciocolata,se pun ingredientele intr-un vas pe bain-marie pana se omogenizeaza,apoi se pune cald peste blatul racit.
Crema de vanilie : se amesteca praful cu frisca lichida pana se intareste,se pune peste stratul de ciocolata racit.
Deasupra se rade ciocolata.Se da la frigider cateva ore.
Pofta buna!
Este absolut delicioasa si usor de preparat. Ador retetele tale. Sper sa mai postezi si altele ;;).
RăspundețiȘtergere